Home / Doesburg / Sieradenwedstrijd bij Culturele Zondag april

Sieradenwedstrijd bij Culturele Zondag april

DOESBURG – De themadag van de Culturele Zondag Doesburg op 6 april staat helemaal in het teken van sieraden. Voor die themadag slaan Marcel Blok van Zilversmederij Blok en Laura Egbers van atelier Marjolin de handen in elkaar en organiseren gezamenlijk deze wedstrijd met het thema Sieraad aan de IJssel. Iedereen die altijd al een eigen sieraad heeft willen ontwerpen, kan meedoen.

De opdracht is eenvoudig: maak een eigen ontwerpschets van een sieraad met het thema Sieraad aan de IJssel. Dit thema mag je breed uitleggen: wat is in jouw leven het mooiste sieraad? Welke sierwaarde heeft de IJssel voor jou? Welke plaats neemt de IJssel in in je leven? Is je sieraad plaatsgebonden, bijvoorbeeld sieraad in de natuur, water, enzovoort? Deelnemers kunnen hun ontwerp, met uitleg of achtergrondverhaal, tot uiterlijk zaterdag 15 maart inleveren bij Zilveratelier Blok aan de Roggestraat 12 of Marjolin Goudsmid aan de Bresstraat 32. Iedereen, ongeacht de leeftijd, kan meedoen met maximaal twee ontwerpen inleveren. Vergeet niet contactgegevens als adres, e-mail en telefoonnummer te vermelden.

Alle ontwerpschetsen worden op 6 april, tijdens de Culturele Zondag themadag, tentoongesteld in de Martinikerk. Op deze dag wordt rond 16.00 uur het winnende ontwerp bekend gemaakt. Het sieraad wordt in de weken daarna uitgevoerd in zilver met een accent in goud. De winnaar kan in de loop van april het sieraad in ontvangst nemen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.