Home / Doesburg / Wervelend In CTRL

Wervelend In CTRL

DOESBURG / ZEVENAAR – Twee uitverkochte zalen trok het Doesburgse popkoor In CTRL in het Musiater te Zevenaar. Het eerste eigen concert van In CTRL bestond uit een twee uur durend programma, met een zeer gevarieerd samengesteld aantal nummers. Na een stevige start met het nummer Some Nights, van Fun, ging het over naar het vrolijk, swingende So Incredible van Ilse de Lange.
Het publiek reageerde verrast en enthousiast na het indrukwekkende My immortal, Mad World en eigentijdse Price Tag met rapper Commi. Deze laatste, eveneens afkomstig uit Doesburg, bracht ook een aantal eigen nummers ten gehore. Solo’s van de saxofoniste en de gitarist zorgden voor een mooie weergave van de klassiekers Bakerstreet en Hotel California.

Het koor heeft ruim een jaar geoefend om tot dit resultaat te komen. Met een complete liveband als begeleiding, de inzet van een choreograaf en een professionele, inspirerende dirigent, hebben uiteindellijk geresulteerd in dit prachtige, kleurrijke schouwspel.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.