Home / Beekbergen / Potgrondactie vv Beekbergen

Potgrondactie vv Beekbergen

BEEKBERGEN – Op zaterdag 1 maart gaat de jeugd van voetbalvereniging Beekbergen langs de huizen om deur aan deur potgrond en violen te verkopen. Elk team heeft een bepaalde wijk toegewezen gekregen. Met behulp van ouders, leiders en trainers met een auto en aanhanger hoopt de vereniging zo veel mogelijk te verkopen. De jeugdleden komen vanaf 9.30 tot ongeveer 14.30 bij de mensen langs.
Het is de eerste keer dat deze actie wordt georganiseerd. Iedereen binnen de vereniging heeft goede verwachtingen dat er flink wat geld opgehaald wordt. De opbrengst is bestemd voor de eigen jeugdafdeling. Naast een goede prijs, achttien violen voor 8 euro en drie zakken potgrond voor 10 euro, is een bijkomend voordeel dat de zakken en bloemen direct thuis afgeleverd worden

E-mail. potgrondactie@vvbeekbergen.nl

 

 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.