Home / Doesburg / Scouts knotten wilgen

Scouts knotten wilgen

DOESBURG – Met dank aan Isala Groep Scouting Doesburg, staan de wilgen er in het Doesburgse Ireneplantsoen weer kort gewiekt bij. Uitgerust met ladder, snoeischaar en zaag, beschikbaar gesteld door Landschapbeheer Gelderland, trokken de scouts er op uit. Ook enkele betrokken ouders en oud-leiding hielpen mee met deze klus. Na een introductie over het knotten van de wilgen en het belang van deze bomen voor het landschap en de natuur, werd er met veel fanatisme in de bomen geklommen om deze te kortwieken. Voor de scouts en leerzame en leuke ervaring.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.