Home / Dieren / Handballers in het nieuw

Handballers in het nieuw

DIEREN – Tijdens een gezamenlijke trainingsavond zijn alle teams van Handbalvereniging Erica’76 uit Dieren in nieuwe warming up-sweaters gestoken. Voor de coaches en trainers waren er schitterende polo’s.

Voorzitter Henk van Valburg dankte de drie sponsoren die dit mede mogelijk gemaakt hebben, te weten Ingrid Bennink Sociaal Management uit Warnsveld, Zalencentrum Theothorne uit Dieren en Kidow Electro en Afwerking uit Zutphen. Hij zette de drie sponsoren, mevrouw Bennink en de heren Vloedt en Van Voorst, in de bloemetjes en op de foto. Hij dankte de sponsoren voor de steun en sprak de wens uit dat de sweaters de onderlinge verbondenheid mogen vergroten en dat zowel de sponsoren als de vereniging de vruchten mogen gaan plukken van het komende herstel van de economie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.