Home / Regio / Doe mee aan de Open Tuinweekenden

Doe mee aan de Open Tuinweekenden

DOESBURG / BRONCKHORST – Na het grote succes van 2013 worden dit jaar opnieuw Open Tuinweekenden gehouden in de streek. Dit keer zetten nog meer eigenaren hun tuin open voor publiek. Naast Drempt, Hummelo en Keppel zullen ook tuinen in en rondom Zelhem, Hengelo en Doesburg open zijn.

Een tuin is voor veel mensen een plek, waar zij zich thuis willen voelen. Elke tuin is uniek en persoonlijk, een omgeving die het verhaal en de eigenheid van de eigenaar weerspiegelt. En dát is waar het om gaat in de tuinweekenden: niet ‘de perfecte’ tuin (mocht die al bestaan), maar de tuin met het persoonlijke verhaal, dat met passie en gloed verteld zal worden. Bezoekers zullen genieten van prachtige, karaktervolle tuinen in ons gebied.
Tuinliefhebbers die hun eigen tuinverhaal willen vertellen, kunnen meedoen aan de Open Tuinweekenden op 7 en 8 juni en 30 en 31 augustus in de gemeente Bronckhorst en Doesburg. Opgave kan nog tot eind februari via mailadres: natuurentuin@gmail.com.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.