zaterdag 27 november 2021 | WEEK 47 |
HomeApeldoornMatrozenkoorApeldoorn.nl zoekt nieuwe leden

MatrozenkoorApeldoorn.nl zoekt nieuwe leden

APELDOORN / BEEKBERGEN – Het MatrozenkoorApeldoorn.nl heeft als doelstelling door zang en muziek gelden bijeen te brengen voor goede doelen. De opbrengsten van de optredens, de CD verkoop en collectes worden daaraan besteed.
Het koor dat met Nederlandstalige liedjes optreedt op braderieën, jaarmarkten, in woon-zorgcentra en zelfs op particuliere jubilea is daar zeer succesvol mee. Bijna elk optreden genereert weer nieuwe aanvragen. Dit leidt ertoe dat de grens van de belastbaarheid voor de 24 koorleden wordt genaderd. Daarom zoekt het koor versterking, zodat de leden af en toe wat rust kunnen nemen. Aspirant-leden kunnen in de drie proef-maanden ervaren wat het is om met plezier te zingen voor goede doelen.
Belangstellenden kunnen op de open repetitie op dinsdag 4 maart in de Zwaanspreng, de vroegere forellenkwekerij, aan de Kayersdijk 122 in Apeldoorn alvast de sfeer proeven.
Men is vanaf 19.30 uur van harte welkom om mee te doen en krijgt dan alle informatie van het koor.

Dick Overduin tel. 06-23182625
www.MatrozenkoorApeldoorn.nl

 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215203_Deelgebieden_Brummen.jpg

Meedenken in Gebiedsproces Natuurinclusief Brummen

BRUMMEN - Boeren uit de gemeente Brummen zijn begin december welkom bij één van de gebiedsbijeenkomsten over het gebiedsplan voor Brummen. Binnenkort start het proces om tot een plan te komen voor de ontwikkeling van de landbouw in relatie tot natuur, landschap, klimaat en stikstof. Brummen ligt geheel in de

0215424_Sinterklaasdieren.JPG

Sinterklaas komt aan in Dieren

DIEREN - Vele kinderen uit Dieren hebben ongetwijfeld de dagen afgeteld, maar op zaterdag 20 november was het zover. Sinterklaas en zijn Pieten zetten voet aan wal in Dieren. Rond 13.00 uur kwam het gezelschap per boot aan bij de Veerstoep aan de IJssel. Vele kinderen stonden al aan de

Repair Café in Dieren

DIEREN - Donderdag 25 november is het Repair Café in Dieren geopend. Wie iets te herstellen of repareren heeft, is tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in de Oase. Om een wachtrij te voorkomen, wordt bezoekers verzocht vooraf een tijdslot aan te vragen via info@repaircafedieren.nl.

Groot Brummens Dictee 2021

BRUMMEN - Woensdag 1 december wordt de 21e editie gehouden van het Groot Brummens Dictee. Vanaf 20.00 uur gaan taalliefhebbers de strijd met elkaar aan in de bibliotheek in Brummen. Dit jaar werd het dictee weer geschreven door de leden van de Taalmarkt. Het thema is Vergeten Woorden. Er komt

0214608_Narrenkap.jpg

Prins Kevin geïnstalleerd bij de Narrenkap

VELP - Met een grootse openingszitting heeft Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp op zaterdag 6 november het seizoen geopend. Er werd afscheid genomen van prinses Mariëtte en kennisgemaakt met Prins Kevin en zijn gevolg, die zich met een spetterende opkomst presenteerden.

0215422_47Foto_Doolhof.jpg

Dolen tussen de touwen in Loenens Doolhof

LOENEN – Sinds kort is er aan de rand nabij de bossen van het landgoed Groenouwe aan de Imbosweg in Loenen een doolhof gemaakt tussen de bomen. Sietse Wever heeft hiervoor een flink stuk bos afgezet. Hij dacht er goed over na hoe hij hier een doolhof kon maken. Hij