Home / Eerbeek / Stratentoernooi BC ’t Pluumpje

Stratentoernooi BC ’t Pluumpje

EERBEEK – BC ’t Pluumpje houdt op dinsdag 25 maart het negende stratentoernooi in de Bhoele in Eerbeek. Iedereen die zin heeft in een sportieve avond of eens kennis wil maken met de badmintonsport, is welkom om mee te doen. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 22.30 uur met de prijsuitreiking. Er wordt onder andere gestreden om een wisselbokaal.

Al vele jaren organiseert ’t Pluumpje met succes een stratentoernooi voor eigen leden en introducés. Dit is ieder jaar weer een hoogtepunt in het seizoen waarbij er soms wel 100 deelnemers zijn. Spelers geven zich op met mensen uit de straat of met vrienden, familie of collega’s. Een team bestaat uit vier personen, mannen of vrouwen, dat maakt niet uit. Per team mag maximaal één competitiespeler meedoen. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van de deelnemende teams. Deelname is gratis. Wie geen vier mensen bij elkaar krijgt, kan zich individueel opgeven. De organisatie stelt dan een team samen. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 maart via straatbadminton@bctpluumpje.nl.

www.bctpluumpje.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.