Home / De Steeg / Samen bewegen voor het goede doel, Posbank 6 X 6

Samen bewegen voor het goede doel, Posbank 6 X 6

DE STEEG – Op 10 mei vindt de vierde editie van de Posbank 6 X 6 plaats. Een uniek en sportief evenement op de Posbank. Het evenement wint aan populariteit en ontvangt een warme ondersteuning van de gemeente Rheden, Natuurmonumenten, veel sponsoren en vrijwilligers. Ook plaatselijk verengingen dragen bij aan het succes. Dit succes vertaald zich elk jaar in een prachtige financiële bijdrage aan het KWF in de strijd tegen kanker. Elk jaar slaagt de organisatie erin om iets nieuws of anders te introduceren. Zo zal dit jaar de kids-loop speciale aandacht krijgen. Vrijwel alle scholen van Rheden hebben hun medewerking toegezegd en zullen hun kinderen stimuleren om die dag gezond en plezierig met elkaar bezig te zijn. Daarnaast is het loopparcours sterk gewijzigd en nog mooier dan de voorgaande jaren.
Inschrijven kan via www.posbank6x6.nl.

 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.