Home / Rheden / Joyriders in Rheden door omstanders opgepakt na botsing

Joyriders in Rheden door omstanders opgepakt na botsing

RHEDEN – Twee Doesburgers, van 14 en 17 jaar ,zijn donderdagavond in Rheden door omstanders aangehouden en aan de politie overgedragen. De twee waren met een auto aan de haal gegaan en tegen een lantaarnpaal gebotst. Toen ze er vandoor wilden gaan grepen omstanders in.

Bij het ongeval, dat omstreeks 19.30 uur gebeurde, raakte niemand gewond. Tegenover de politie bekende de 17-jarige de auto van zijn broer te hebben gepakt zonder diens toestemming. Tijdens hun rit over de Arnhemsestraatweg in Rheden ging het mis bij een inhaalmanoeuvre. De 17-jarige, die achter het stuur zat, verloor de macht over het stuur, raakte een lantaarnpaal waarna de wagen in een sloot belandde. Tegen de 17-jarige is proces-verbaal opgemaakt. De 14-jarige kreeg een boete omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.