Home / Rozendaal / 60 Jaar samen

60 Jaar samen

ROZENDAAL – Het echtpaar Van den Nieuwenhof – Hachmang kreeg deze week bezoek van de Rozendaalse burgemeester Klein Molekamp. Hij feliciteerde het bruidspaar met het feit dat ze op 19 februari 60 jaar getrouwd waren.

Andreas van den Nieuwenhof werd in 1928 geboren in Zevenaar. Hij trouwde in 1954 met de Rozendaalse Emelie Hachmang. Hij werkte, nadat hij als soldaat naar Indië was geweest, bij de NS en was jarenlang actief lid van de Shuttersvereniging en de Hengelvereniging. Hij vormde steevast een duo met Toon Gerritsen, waarmee hij de bardiensten verzorgde. Mevrouw werkte jarenlang achter de kassa bij Albert Heijn. Ze is dol op planten, de tuin en haar hanging baskets boordevol bloemen. Het paar heeft drie kinderen, twee zoons en een dochter – foto: Marc Pluim

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.