Home / Hall / Campagne officieel van start

Campagne officieel van start

HALL – Nog precies een maand en dan gaan we in Nederland met zijn allen naar het stembureau om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. De Brummense partijen meldden zich zaterdag in Hall om daar gezamenlijk de verkiezingsposters te plakken.

Het kostte wat moeite, met de stevige wind die er zaterdag stond, maar uiteindelijk prijkten vijf van de zes verkiezingsposters op het eerste bord naast de Hallse kerk. In verband met het overlijden van Els Borst heeft D66 alle campagneactiviteiten opgeschort en de partij was zaterdag dan ook niet aanwezig. Er werd echter keurig een plekje vrij gelaten door de collega-partijen. Ook het lijsttrekkersdebat, dat afgelopen maandag plaats zou vinden in de Korenmolen, werd om deze reden afgelast. Er wordt nog een nieuwe datum gezocht.

IPV, PvdA, CDA, VVD en nieuwkomers D66 en Lokaal Belang zijn volop bezig met de verkiezingsstrijd, maar dit is de officiële aftrap. De komende tijd gaan lijsttrekkers Carla Wijnhoven (IPV), Cathy Sjerps (PvdA), Bart Elbers (VVD), Koos Paauw (CDA), Harold Raben (D66) en duo Luuk Tuiten en Mame Douma (Lokaal Belang) hard aan de slag om op 19 maart zoveel mogelijk stemmen binnen te slepen.

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.