Home / Dieren / Bridgecursus in Dieren

Bridgecursus in Dieren

DIEREN – Drie bridgeclubs in de regio, BC Doesburg, BC Vale Ouwe en BC Veluwezoom, hebben gezamenlijk het initiatief genomen om, aansluitend aan de Max TV Bridgecursus, een vervolgcursus te starten. Hierin wordt het bridgen verder uitgediept en is er veel gelegenheid om te oefenen. Bij voldoende deelnemers start de cursus begin maart. Indien nodig wordt de cursus gesplitst in een groep met enige ervaring en een groep die voor het eerst kennismaakt met bridge. De cursus vindt plaats op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in Theothorne in Dieren en duurt twaalf avonden. De kosten bedragen 60 euro en eventueel 10 euro voor het cursusboek. Bel voor inlichtingen en opgave bij Theo van Hees, tel. 0313-427195 of theovanhees@freeler.nl.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.