Home / Bronkhorst / Nomineer Bikkels voor Brummens jeugdlintje

Nomineer Bikkels voor Brummens jeugdlintje

BRUMMEN – De gemeente Brumen reikt op vrijdag 25 april weer de Brummense Bikkel uit. Dit jeugdlintje is bestemd voor kinderen en/of jongeren die zich actief hebben ingezet voor de maatschappij of hun medemens. Iedereen kan tot eind maart kandidaten doorgeven aan de Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek.

De Brummense Bikkel moet kinderen en jongeren stimuleren om zich actief in te zetten voor de maatschappij en hun medemens. Met de Brummense Bikkel worden kinderen en jongeren gewaardeerd en beloond voor het doen van een goede daad.
De uitreiking van het jeugdlintje valt op dezelfde dag als de lintjesregen voor volwassenen, vrijdag 25 april. De burgemeester en wethouder geven dan twee lintjes weg, één in de leeftijdscategorie vier tot twaalf jaar en één in de groep dertien tot zeventien jaar.

Tot 31 maart kan iedereen zijn favoriete Bikkel doorgeven aan de Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek. Alle inzendingen worden beoordeeld door de jury onder leiding van wethouder Frans Bruning. Stuur een e-mailtje naar k.vanaalst@welzijnbrummen.nl of een brief naar Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek, Postbus 141, 6970 AC Brummen ovv Brummense Bikkel. Vermeld duidelijk wie de genomineerde is, zijn / haar adresgegevens en telefoonnummer. Laat ook duidelijk weten waarom deze persoon de Brummense Bikkel zou moeten winnen. Je kunt ook een nominatieformulier downloaden van www.welzijnbrummen.nl / evenementen / Brummense Bikkel. Neem met vragen contact op met Karin van Aalst, tel. 0575 – 561988 of k.vanaalst@welzijnbrummen.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.