Home / Doesburg / Inbreker Doesburgs cafetaria snel aangehouden

Inbreker Doesburgs cafetaria snel aangehouden

DOESBURG – De politie heeft woensdag, vroeg in de ochtend, een 27-jarige man uit Zutphen aangehouden op verdenking van inbraak in een cafetaria aan de Breedestraat in Doesburg. Omwonenden hadden de politie gealarmeerd, nadat in de buurt van de cafetaria vreemde geluiden waren gehoord en het vermoeden ontstond dat er werd ingebroken.

Toen agenten ter plaatsen kwamen, zagen zij hoe de Zutphenaar uit de cafetaria wegvluchtte. De man kon direct worden aangehouden. Bij de cafetaria bleek de deur geforceerd en emballage te zijn weggenomen. De man is voor verder onderzoek naar het politiebureau overgebracht. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.