Home / Velp / Carnaval komt eraan!

Carnaval komt eraan!

VELP – Prins Johan Brouwer en adjudant Rob Pluim hebben in vol ornaat het aankomende carnaval in Velp aangekondigd met het plakken van de eerst banner op De Vlashof in Velp. Met een emmer plaksel, trappen en borstels heeft de prins de banner eigenhandig op het reclamebord geplakt. De andere banners komen verspreid te staan bij de toegangswegen rondom Velp, met daarop informatie over onder andere de gezamenlijke optocht en instuif met CV De Leutebroyers en CV De Bloaspiepkes ,op zondag 2 maart 2014, start 13.11 uur op de Kerkallee. De instuif vindt plaats na de optocht in het Narrenhuus op De Beemd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.