Home / Giesbeek / FitPoint op Rhederlaag

FitPoint op Rhederlaag

GIESBEEK – Wethouder Anja van Norel van de gemeente Zevenaar opende woensdag het nieuwe openbare fitnessapparaat FitPoint op Rhederlaag. Ze had de eer om als eerste het fitnessapparaat in gebruik te nemen. Het apparaat is een goede aanvulling voor sportieve recreanten om Rhederlaag het hele jaar door te bezoeken.

De wethouder vindt het FitPoint een leuke aanvulling voor Rhederlaag. Het fitnesstoestel biedt een compleet overdekt aanbod aan. Men kan erop roeien, twisten, bankdrukken, optrekken, steppen en de buikspieren trainen. Zoals de wethouder zei is het voor alle leeftijden toegankelijk.

Rhederlaag is volgens exploitant RGV het hele jaar door een interessante plek. In de zomermaanden is het recreatiegebied geschikt om te zonnen op de verschillende zandstranden met ruime ligweiden. In de wintermaanden is een wandel- of fietstocht een mogelijkheid voor vertier. Door de open verbinding met de IJssel is het een uitstekende plek voor watersporters.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.