Home / Loenen / Activiteitenmiddag Scouting Loenen

Activiteitenmiddag Scouting Loenen

LOENEN – Zaterdag heeft Scouting Vale Ouwe een gezellige activiteitenmiddag gehad, met al haar leden, leiding en bestuur. Na een gezamenlijke opening, was het tijd voor een vossenjacht. Het merendeel van leiding en bestuur liep verkleed als vos door Loenen. De kinderen werden uitgedaagd alle vossen te vinden en met de letters die zij van de vossen ontvingen een woord te ontcijferen.
Na afloop van de vossenjacht was er een gezellige HighTea. De kinderen hadden hiervoor allemaal wat lekkers gemaakt en meegenomen. Lekkernijen in overvloed! Scouting Vale Ouwe kijkt terug op een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is.
Er is weer plaats bij de verschillende groepen. Ieder is welkom om een keer te komen kijken. De bevers (4,5-7 jaar) en welpen (7-11 jaar) hebben elke zaterdagochtend van 09.30-11.30uur opkomst. Bij de scouts (11-15 jaar) kun je terecht op woensdagavond van 18.30-20.00uur of op zaterdagmiddag van 13.30-15.30uur. Daarnaast kent deze scoutinggroep nog de explorers (15-18 jaar) en de stam (18+).
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.