Home / Doesburg / CDA-Rheden in gesprek met Mona Keijzer

CDA-Rheden in gesprek met Mona Keijzer

DE STEEG / DOESBURG – CDA Tweede Kamerlid Mona Keijzer was maandag op uitnodiging van CDA Doesburg op werkbezoek bij welzijnsorganisatie Caleidoz in Doesburg. Mona Keijzer is woordvoerder voor o.a. langdurige zorg (AWBZ), de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en jeugdzorg.

CDA Rheden was met vijf personen goed vertegenwoordigd bij dit werkbezoek. In een open gesprek uitte Keijzer haar zorgen over de kabinetsplannen om per 1 januari a.s.. Belangrijke taken over te dragen aan de gemeenten, in combinatie met de hieraan gekoppelde bezuinigingen. Het gaat hier om zorg aan langdurig zieken of ouderen, de jeugdzorg en de participatiewet. Ze toonde zich met name bezorgd over het hoge tempo waarin de nieuwe wetten dit jaar doorgevoerd worden, en de nadelige financiële gevolgen voor de grote groep van middeninkomens.
Na afloop van de bijeenkomst was er nog tijd voor een fotomoment. Natuurlijk wenste Mona Keijzer CDA Rheden veel succes voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Op de foto staan, vlnr: Willem Kruithof (raadslid), Herman Boesveld (kandidaat-raadslid), Mona Keijzer, Tjebbe Vugts (lijsttrekker), Monique Reinders (kandidaat-raadslid) en Tanco Frijlink (raadslid).

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.