Home / Eerbeek / Mannen met gestolen buitenboordmotoren aangehouden

Mannen met gestolen buitenboordmotoren aangehouden

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag op de Loubergweg in Eerbeek twee Oost-Europese mannen aangehouden die enkele buitenboordmotoren in hun bestelbus hadden liggen. Die vermoedelijk gestolen zijn. De politie zoekt gedupeerden en zij kunnen bellen met de politie in Zutphen via 0900 – 8844.

Surveillerende agenten zagen rond 02.30 een bestelbus stilstaan, waarvan de verlichting defect was. Zij besloten de bestuurder hierop aan te spreken en zagen toen meerdere buitenboordmotoren in de laadruimte liggen. Ook was duidelijk dat de kabels en slangen waren doorgeknipt.

Aangezien communicatie met de mannen niet mogelijk bleek, zijn zij overgebracht naar het politiebureau. Het vermoeden is, dat de buitenboordmotoren gestolen zijn en de politie vraagt gedupeerden zo snel mogelijk contact met de politie op te nemen.

Van de buitenboordmotoren is hier de volgende omschrijving: 1 van het merk Honda met als kleur grijs; 1 van het merk Yamaha 4, kleur blauw; 1 van het merk Yamaha, kleur blauw met een wit vlak en een rood kader met daarin de tekst Yamaha; 1 van het merk Yamaha, kleur blauw met een wit vlak met een rode streep, in het witte vlak de tekst Yamaha.

De buitenboordmotoren hoeven niet uit Eerbeek of directe omgeving afkomstig te zijn, dus een kijkje bij uw vaartuig is misschien wel verstandig. De politie heeft de registratienummers en bij contact met de politie, is dit wel belangrijk om deze bij de hand te hebben.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.