Home / Doesburg / AED- en reanimatiecursus

AED- en reanimatiecursus

DOESBURG – Op 18 maart start het Rode Kruis afdeling Doesburg e.o. weer met een nieuwe AED- en Reanimatiecursus. Landelijk is er een schreeuwend tekort aan reanimatievrijwilligers. In dit verzorgingsgebied liggen de ziekenhuizen niet naast de deur en hebben ambulances grote moeite om binnen de wettelijke aanrijtijden bij de patiënt te arriveren.
Dankzij de collecteopbrengst 2013, giften van instanties, particulieren en een eenmalige bijdrage van de Gemeente Doesburg kan nu een cursus aangeboden worden voor 25 euro per persoon, zolang het budget dit toelaat. De cursus omvat drie avonden van 19.30 tot 21.30 uur in het Rode Kruisgebouw, Roggestraat 3 in Doesburg.

Tel 0313-633222
E-mail. rodekruisdoesburgeo@gmail.com
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.