Home / Dieren / KV Diderna S2 kampioen

KV Diderna S2 kampioen

DIEREN – De Dierense korfbalvereniging KV Diderna/Visser Sloopwerken speelde zondag een belangrijke wedstrijd in de competitie. Bij een overwinning of gelijkspel op tegenstander Zwaluwen, zou KV Diderna/Visser Sloopwerken zich namelijk al zaalkampioen mogen noemen.

KV Diderna/Visser Sloopwerken kwam snel uit de startblokken. Binnen 5 minuten stond er al een 2-0 score op het bord. Zwaluwen sloot vervolgens goed aan en in een gelijkopgaande strijd stond er met de rust een 7-5 stand op het scorebord. In het laatste deel van de wedstrijd bleek het Dierense team toch over de sterkste zenuwen te beschikken, want na de reguliere 60 minuten speeltijd gaf het bord 14-12 aan. Het kampioenschap voor KV Diderna/Visser Sloopwerken was een feit.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.