Home / Bronkhorst / Potgrondactie levert muziekverenigingen instrumenten op

Potgrondactie levert muziekverenigingen instrumenten op

BRUMMEN / HALL – Net als voorgaande jaren, zillen muziekvereniging La Fraternité uit Rhienderen en muziekvereniging DES uit Hall ook dit jaar weer potgrond gaan verkopen. Op deze manier krijgen beide verenigingen wat extra geld in het laatje om muziekinstrumenten aan te kunnen schaffen.

Tussen zaterdag 22 februari t/m zaterdag 1 maart gaan de leden van de beide verenigingen langs de deuren om de bestellingen op te nemen, en vier weken later, op zaterdag 22 maart, leveren ze de potgrond af. Binnen de gemeente Brummen wordt de potgrond aan huis bezorgd.

Het gaat om een kwalitatief zeer goede potgrond van het merk AS Excellent, en deze wordt geleverd in zakken van 40 liter. De prijs van een 40 literzak bedraagt € 4,00 of 3 zakken voor € 10,00. AS Excellent potgrond is een universele potgrond voor hobbyist en vakman en is geschikt voor het op- en verpotten van kamerplanten, bloembakken, borders en natuurlijk ook te gebruiken als grondstructuur verbeteraar voor tuinen (plantgaten e.d.).

De afgelopen jaren was de actie zeer geslaagd en hebben de verenigingen weer nieuwe instrumenten aan kunnen schaffen met de opbrengst. Vragen of bestellingen van potgrond kunt u mailen naar: Potgrondactie.lf@gmail.com
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.