Home / Eerbeek / Dwarsliggersdörpse Krante

Dwarsliggersdörpse Krante

EERBEEK – In de grote zaal van de Korenmolen vond zondag de feestelijke uitreiking van de Dwarsliggersdörpse Krante plaats. De Hoogheden prins Marty den Eerste, jeugdprins Dennis, prinses Anja, jeugdprinses Rachel, adjudant Johan, jeugdadjudant Roy en hofdame Willemien waren de eerste zijn die deze krant in ontvangst mochten nemen. Ze kregen hem echter niet zomaar, daar moest wel iets voor gedaan worden. Het was de krantcommissie opnieuw gelukt om dit op een leuke en carnavaleske manier te doen.

Nadat eerder deze middag door alle geüniformeerden van de vereniging zoals de dansgardes, jeugdraadsleden, Raad van Elf, Oud Prinsen en senatoren in Eerbeek en Hall de ouderen werden bezocht en uit handen van de jeugdleden een bloemetje ontvingen, kon om 16.11 uur de presentatie beginnen.
De Hoogheden kregen drie opdrachten die ze moesten volbrengen. Toen dit was gelukt, werd de krant overgevlogen en kregen Prins Marty den Eerste, Jeugdprins Dennis en hun hofhouding als eersten de complete Dwarsliggersdörpse Krante uitgereikt.

Deze week zal de Dwarsliggersdörpse Krante in heel Eerbeek en de kernen Hall en Loenen worden verspreidt. Hierin kunt u alles lezen over de diverse activiteiten die Carnavalsvereniging De Dwarsliggers dit seizoen organiseert. Voor foto’s van de Carnavalskrant overdracht en alle andere nieuwtjes kunt u kijken op onze website: www.cvdedwarsliggers.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.