Home / Loenen / Goede resultaten Loenermarkruiters

Goede resultaten Loenermarkruiters

LOENEN – Tijdens de regiokampioenschappen dressuur voor pony’s afgelopen weekend, zijn door de leden van de ponyclub de Loenermarkruiters uitstekende resultaten behaald.
In Brummen werd Anne van Verre met haar pony Voltaire kampioen in de klasse Z categorie C. Anne, vorig jaar tijdens de regiokampioenschappen, nog uitkomend in de klasse M1, had wat spanning in haar proef waardoor ze net geen percentage van 60 % haalde. Ze liep hierdoor afvaardiging naar het Nederlands Kampioenschap mis, maar was toch dik tevreden over haar prestatie. “Voltaire vond veel dingen eng in de manege, daardoor hadden wat spanningsfouten in de onze proef, en dat kostte helaas punten. Toch ben ik super tevreden met dit resultaat ! “, aldus Anne.
In Nijkerk wist Vera van der Sluis met haar pony Senna het kampioenslint te veroveren in de klasse M2 categorie B. Vera reed een fijne flitsende, bijna foutloze proef die door beide jury’s als beste beoordeeld werd. Vera; “ik ben echt blij met dit resultaat ! Hoewel ik best wel zenuwachtig was, bleef Senna rustig en deed echt haar best in de proef. Ik ben zo trots op haar !”. Vera mag door dit resultaat uitkomen op de Nederlandse Kampioenschappen die op 15 maart in Ermelo gehouden worden.
Eveneens in Nijkerk reed Tirza Kuiper met haar pony Brouwerij’s Dream. Zij kwam uit in de L1 dressuur categorie B en wist een prachtige 2e plek te veroveren. Voor deze combinatie was dit resultaat extra speciaal omdat het de laatste wedstrijd voor dit duo was. Tirza rijdt inmiddels al op een grotere pony. “Dit is een mooie afsluiting van mijn periode met Dream, aldus Tirza”.
Marit Verspuy en Vera van Verre die ook mee reden op het kampioenschap, reden beiden goede proeven maar wisten helaas geen prijzen in de wacht te slepen.
Na de successen van afgelopen zomer, waar het viertal van de Loenermarkruiters het Regiokampioenschap en het Nederlands Kampioenschap wist te behalen, zijn de resultaten van afgelopen weekend wederom een enorme opsteker voor deze kleine club ! Voorzitter Ilse Roodink; “We zijn een kleine vereniging, maar inmiddels met grote resultaten. Ik ben trots op deze meiden, ze hebben het geweldig gedaan !
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.