Home / Duiven / Facelift voor winkel Sascha Diertotaal Duiven

Facelift voor winkel Sascha Diertotaal Duiven

DUIVEN – De grote dierenwinkel van Sascha Diertotaal in Duiven is vernieuwd. Om de producten beter te kunnen presenteren is de inrichting van de winkel veranderd. Tevens is de kattenafdeling fors uitgebreid.

Door deze facelift heeft de zaak meer sfeer en een open en uitnodigend karakter gekregen. Donderdag 20 februari gaat het vernieuwde Sascha Diertotaal weer open. Dat gaat gepaard met aantrekkelijke acties en aanbiedingen.

Met parkeerplaatsen voor de deur en liefst duizend vierkante meter winkeloppervlakte is eigenares Brigitte Elsman nog steeds de koning te rijk met haar populaire zaak. De vernieuwde winkel is modern en strak ingericht. “Maar het allerbelangrijkste is dat we door de nieuwe inrichting nog meer de focus kunnen leggen op de klant. Die komt niet alleen voor ruime keuze van goede producten tegen een scherpe prijs, maar wil ook graag een deskundig advies voor de beste verzorging van zijn huisdier”, vertelt Elsman. Voor raad en daad is de klant bij Sascha Diertotaal aan het juiste adres. Brigitte en haar collega’s stralen liefde uit voor elk dier. “We zijn zelf gek op huisdieren. We weten als team ook heel veel van alle dieren. Een klant zal ons nooit tevergeefs vragen om een advies.”

Foto:
Het team van Sascha Diertotaal Duiven. Achter v.l.n.r.: Nicky Sommers en Bertus Elsman. Voorgrond v.l.n.r. Dorien Aaldering, Brigitte Elsman en Laura van Snippenburg.
 

Lees ook

Afwisselende ‘Hondendag’ bij Sascha Diertotaal Duiven

DUIVEN – De ‘Hondendag’ bij Sascha Diertotaal in Duiven wordt dit jaar gehouden op zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.