Home / Spankeren / Gelders Occasion Centre gegarandeerd de goedkoopste

Gelders Occasion Centre gegarandeerd de goedkoopste

SPANKEREN – Het was altijd al een wens van het duo; een eigen autobedrijf. Toen een mooie locatie op het industrieterrein Van Rensselaerweg 12b in Spankeren beschikbaar kwam, aarzelden Peter Westers en Leo Salawanbessie dan ook geen moment en maakten hun droom waar. Donderdag 20 februari tussen 15.00 en 18.00 uur vieren ze de opening van hun autobedrijf Gelders Occasion Centre.

“Leo heeft de papieren en een ruime ervaring als monteur, ik doe de verkoop en administratie”, vertelt Peter Westers. En opgetogen voegt hij er aan toe dat hun eerste klanten inmiddels tevreden en enthousiast én met een gerepareerde auto huiswaarts keerden. “Tevreden met het uitgevoerde werk en met de prijs”, legt het duo uit. “Klanten kunnen bij ons rekenen op het laagste werkplaatstarief van Gelderland. Dat garanderen we zelfs. Bovendien spreken we vooraf duidelijk met de klant door wat gedaan moet worden en wat het kost en dat zetten we ook op papier. Duidelijkheid en afspraken waarmaken, dat is waar we voor willen staan.”

Gelders Occasion Centre is het adres voor in- en verkoop, onderhoud van alle merken, APK en autocleaning. Het bedrijf is gevestigd aan de Van Rensselaerweg 12b in Spankeren. Telefoon: 06-36180835 / 06-13106255. www.geldersoccasioncentre.nl.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.