Home / Voorst / Huldiging Stefan Groothuis

Huldiging Stefan Groothuis

VOORST – Het wordt weer een groot feest, woensdag 26 februari in Voorst. Net als in 2012, toen de schaatser uit Empe de wereldtitel veroverde, zal Stefan Groothuis in zijn huidige woonplaats worden gehuldigd. De Olympisch kampioen op de 1000 meter wordt om 19.30 uur verwacht nabij de kerk in Voorst. Nog niet bekend is of de huldiging buiten op het plein of in een feesttent plaats vindt. Wel staat vast dat na de huldiging een feest plaatsvindt. En dat het hele dorp met hem meeleeft, bleek zaterdag weer tijdens de 1500 meter, waarop Groothuis ook in actie kwam. In het dorpshuis keek een zaal vol dorpsgenoten gespannen naar de verrichtingen van hun held, die uiteindelijk als twaalfde finishte. Ze hadden misschien op meer gehoopt, maar zijn er beslist niet minder trots door op hun held, die ze volgende week woensdag na thuiskomst uit Rusland een warm welkom zullen bereiden – foto: Han Uenk

Lees ook

Mediteren tijdens Bidden met de Benen

REGIO – Acht keer per jaar organiseert de werkgroep Bidden me de Benen een wandeling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.