Home / Spankeren / Ongeval bij verzinkerij Rotocoat in Spankeren

Ongeval bij verzinkerij Rotocoat in Spankeren

SPANKEREN – Bij Rotocoat in Spankeren, voorheen Verzinkerij Dieren, vond maandagochtend kort voor elf uur een bedrijfsongeval plaats. Daarbij is een werknemer ernstig gewond geraakt. Hij kreeg tijdens werkzaamheden een stalen balk tegen zijn hoofd.

De man, een 29-jarige inwoner van Doesburg, is door een ambulance vervoerd naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Zijn toestand is kritiek. Een traumahelikopter bood hulp na het ongeval. De arbeidsinspectie is van het ongeluk in kennis gesteld en de politie doet onderzoek. Voor de collega’s is slachtofferhulp ingeschakeld.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.