Home / Dieren / Dierense Sjoel uitgebreid

Dierense Sjoel uitgebreid

DIEREN – Dit weekend werd de nieuwe grote uitbouw van de Dierense Sjoel opgeleverd aan de Joodse gemeente die het zal gebruiken voor vergaderingen, onderwijs en onderling contact buiten de diensten om. De Sjoel werd in fasen verbouwd. De plannen voor de hele aanpassing waren er al vanaf het begin, maar door gebrek aan financiën kon niet alles in één keer gerealiseerd worden. Vandaar dat bij de opening in 2010 ‘alleen maar’ de geheel opgeknapte Sjoel-ruimten en de entree met toiletgroepen in gebruik kon worden genomen. De grote gemeenschapsruimte moest nog wachten, maar die is nu ook gerealiseerd. De architect is er in geslaagd oud en nieuw op een bijzondere wijze met elkaar te verbinden. In september vorig jaar is begonnen met deze tweede bouwfase. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.