Home / Beekbergen / Olivia Braaksma regiokampioen

Olivia Braaksma regiokampioen

BEEKBERGEN – Tijdens de Regiokampioenschappen van de Regio Gelderland/Flevoland die op 15 februari werden verreden in Kootwijkerbroek is Olivia Braaksma met Ramona Regiokampioen geworden in de klasse B dressuur categorie A/B.
De negen- jarige Beekbergense amazone, lid van ponyclub de Bosruiters, reed de proef van haar leven en kreeg van de jury’s 196 en 187 punten. Er was nog meer succes voor de Bosruiters want Lisa Klopman behaalde met Roseta een derde plaats in de klasse M1 dressuur categorie A/B.
 

www.bosruiters.nl

 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.