Home / Lathum / Dronken fietser aangereden met ploertendoder op zak

Dronken fietser aangereden met ploertendoder op zak

LATHUM / ARNHEM – Een 38-jarige fietser uit Lathum is donderdagavond in het ziekenhuis beland, nadat hij in Arnhem was aangereden door een auto. De man reed vermoedelijk onder invloed van alcohol en bleek ook nog eens een wapen op zak te hebben.

Omstreeks 20.40 uur reed de Lathumer op zijn fiets over de Thomas à Kempislaan in Arnhem, toen hij ter hoogte van de Geert Grootestraat werd aangereden door een auto, bestuurd door een 50-jarige Arnhemmer. Volgens getuigen had de fietser slingerend over straat gereden en was hij de macht over het stuur verloren waarna hij viel. De automobilist had een aanrijding niet kunnen voorkomen.
Agenten roken ook alcohol bij de Lathumer. Een bloedproef moet uitwijzen of de man teveel gedronken had. Omdat de Lathumer kampte met nekklachten moest hij naar het ziekenhuis. Bij de verzorging van het slachtoffer viel er een zogenoemde ploertendoder uit de kleding van het slachtoffer. Dat wapen is in beslag genomen.
 

Lees ook

Verkoop oliebollen en appelflappen voor Lathumse kerk

LATHUM – Tussen Kerst en Oud en Nieuw worden in Lathum weer volop oliebollen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.