Home / Laag-Soeren / Jutbergloop stormachtig succes

Jutbergloop stormachtig succes

LAAG-SOEREN – In de bossen tussen Dieren en Laag-Soeren werd zaterdag de 38e editie van de Jutbergloop gehouden. Het was weer een prachtige loop door het golvende terrein van de Veluwezoom in het bos rond camping De Jutberg. Volgens de weersvoorspellingen zou het een onstuimige dag worden, maar het weer bleef prima. Het zonnetje liet zich af en toe zelfs zien. Het parcours was dit jaar echt crossloop waardig, met plaatselijk behoorlijk modderige stukken.
Maar liefst 166 hardlopers hebben meegedaan. Na de finish was er voor iedere deelnemer een heerlijke kop erwtensoep, met dank aan camping De Jutberg. Voor foto’s, uitslagen en meer informatie, zie www.avgelre.nl.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.