Home / Loenen / Tweetal aangehouden voor tanken zonder betalen

Tweetal aangehouden voor tanken zonder betalen

LOENEN – Twee mannen van 28 en 35 jaar uit Rheden en uit Apeldoorn zijn zaterdag vroeg in de ochtend aangehouden op de Reuweg in Loenen aangehouden. De mannen worden ervan verdacht eerder die nacht voor 50,- benzine te hebben gestolen bij een tankstation bij Klarenbeek aan de A50.

De bestuurder van de auto reed er na het tanken zonder te betalen vandoor. De kentekenplaten op de auto bleken vals te zijn. Toen later een auto met dezelfde kentekenplaten gezien werd door surveillerende politiemensen op de Reuweg in Loenen, kreeg de auto een stopteken. De mannen werden aangehouden en ingesloten op het bureau.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.