Home / Bronkhorst / Stichting Wijkraad Rhienderen stopt er na 16 jaar mee

Stichting Wijkraad Rhienderen stopt er na 16 jaar mee

BRUMMEN – Wijkraad Rhienderen zal met ingang van 1 april 2014 de stichting officieel opheffen. Na een overname van het vorige bestuur in 2008, door Truus Stein en Carolien Straalman, is nu ook het huidige bestuur van mening dat er niet genoeg intentie en input meer is om actief deel te nemen als wijkraad in de gemeente Brummen.

“Wijkraad Rhienderen is de laatste jaren actief geweest met o.a. de Rhienderense Herfstmarkt, de tuindagen, het AED project, het extra goederenvervoer over het spoor, overleg met de gemeente en andere wijkraden, om maar iets te noemen”, aldus Carolien Straalman.

Bij gebrek aan nieuwe bestuursleden, waar toch echt goed naar gezocht is en helaas zonder enige reactie, komt het huidige bestuur tot de conclusie per 1 april de stekker er uit te trekken.
Het huidige bestuur vindt het met name erg jammer dat er door een tekort aan bestuursleden, er geen aanspreekpunt meer zal zijn voor de meest uiteenlopende zaken in en vanuit de wijk Rhienderen.

Toch kijkt het huidige bestuur terug op een mooie tijd met leuke activiteiten die de wijk zo leefbaar hebben gemaakt. Zo heeft ook de wijkraad Rhienderen financieel bijgedragen aan menig buurtfeest, om zo saamhorigheid te bevorderen en de Buurt beter te leren kennen.
Met instemming van het gehele bestuur komt er dus na 16 jaar een eind aan de Wijkraad Rhienderen, laten Mathijs Kolenberg, Truus Stein, Henk Steinvoort en Carolien Straalman weten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.