Home / Klarenbeek / Klarenbeek ook in actie tijdens NLdoet-weekend

Klarenbeek ook in actie tijdens NLdoet-weekend

KLARENBEEK – Klarenbeek doet op 21 en 22 maart mee aan NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NLdoet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties. De dorps-contactpersonen Roy Zweverink en Ingrid Wolters organiseren in samenwerking met de Zonnebloem afdeling Klarenbeek in dit kader op vrijdag 21 maart een uitstapje voor ouderen en chronisch zieken naar de Intratuin in Apeldoorn.

De contactpersonen zien NLdoet als een goede gelegenheid om juist dat beetje extra te doen waar men normaal niet aan toe komt. Zij zijn ervan overtuigd dat er in Klarenbeek veel mensen zijn die het leuk vinden om incidenteel een vrijwilligersklus te doen.

Zij zoeken vrijwilligers die op vrijdag 21 maart een dagje op stap willen met gasten van de Zonnebloem. Mensen kunnen zich individueel aanmelden of met vrienden, collega’s, hun vereniging of sportclub in actie komen. Als men zich wil aanmelden, ga dan naar www.nldoet.nl en klik op ‘Klus zoeken’.
Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar:  dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl of telefonisch contact opnemen met Roy Zweverink, 06-30723385 of Ingrid Wolters, 055-3563199.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.