Home / Bronkhorst / Lokale sites van Lokaal Belang

Lokale sites van Lokaal Belang

BRUMMEN – De nieuwe kiesvereniging Lokaal Belang, die op 19 maart voor het eerst meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Brummen wil er zijn voor de belangen van alle kernen in de gemeente. Om dat extra te onderstrepen heeft de website voor elk dorp en elke buurtschap z´n eigen naam: lokaalbelang met daarachter de naam van het dorp. Voor Empe: lokaalberlangempe.nl, voor Eerbeek: lokaalbelangeerbeek.nl en voor Leuvenheim: lokaalbelangleuvenheim.nl.Datzelfde geldt voor de andere kernen: Hall, Oeken, Broek, Cortenoever, Tonden, Voorstonden en Brummen.
De website van Lokaal Belang is sinds kort online, maar er wordt nog voortdurend gesleuteld aan de site. Informatie wordt voortdurend toegevoegd. Inwoners kunnen via de site onder meer de uitgangspunten en het verkiezingsprogramma van de nieuwe lokale kiesvereniging raadplegen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.