Home / Dieren / Boul’Animo heeft nieuwe voorzitter

Boul’Animo heeft nieuwe voorzitter

DIEREN – Nettie Lensink is op de Algemene Ledenvergadering van Boul’Animo uit Dieren teruggetreden als voorzitter. Zij heeft zich in de afgelopen vier jaar doen kennen als een zeer stimulerende voorzitter en bevlogen belangenbehartiger van en voor Boul’Animo, zowel binnen als buiten de vereniging. Mede dankzij haar inbreng heeft Boul’Animo zich de laatste jaren zowel sportief als maatschappelijk kunnen onderscheiden. Een dankwoord was dan ook zeker op zijn plaats en onder de bekende yell Nettie bedankt werd zij in de bloemetjes gezet. De voorzittershamer kon worden doorgegeven aan Frits Alferink, die door velen succes werd toegewenst.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.