Home / Doesburg / PvdA Doesburg gaat voor jeugd, zorg en werk

PvdA Doesburg gaat voor jeugd, zorg en werk

DOESBURG – Er valt wat te kiezen op 19 maart. Ook in Doesburg, zo laat de PvdA-afdeling weten. De gemeenten krijgen meer verantwoordelijkheid en mogen zelf beslissen waar ze het geld in steken. In bijvoorbeeld zorg of asfalt. De PvdA kiest in dat geval voor het eerste, zo laten ze weten.

Het team dat namens de sociaal-democraten in Doesburg de kar trekken tijdens de verkiezingen, bestaat uit de volgende kandidaten. Lijsttrekker is Peter Bollen. Zijn motto: er valt wat te kiezen! “Deze verkiezingen staan in het teken van het sociaal beleid. Ik wil me er voor inzetten dat die ook in sociale handen blijven.”

Nummer-2 op de kieslijst van de PvdA in Doesburg is Yvonne Irving-Schrader: “Alles waar ik voor Doesburg over na moet denken, doe ik met een sociaal democratische gedachte. Doesburg is een fijne stad en verdient een goed bestuur dat er voor zorgt dat ze kan bloeien en groeien.”

Karel Gerritsen stelt: “Naast een sociaal vangnet voor mensen die het echt nodig hebben, is ook een prettige leefomgeving belangrijk. Daarom ga ik voor de versterking van de economie, werkgelegenheid creëren, winkelleegstand wegwerken en een gastvrij Doesburg.” Nynke de Jong voegt daar aan toe: “Ik wil me graag inzetten om de burgers van doesburg gelijke kansen te geven.” Robert Wonnink meent tenslotte: “Een evenwichtige verdeling van gemeenschapsgeld vraagt om een publieke regeling die een bodem legt, waardoor mensen niet door het ijs zakken. Daar ga ik voor.”

Meer informatie is te vinden op: www.pvda.doesburg.nl

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.