Home / Klarenbeek / Vier toneelopvoeringen BAZO in Samuel

Vier toneelopvoeringen BAZO in Samuel

KLARENBEEK – De buurtvereniging Apeldoorn Zuid-Oost (BAZO) brengt vrijdag 14 februari, zaterdag 15 februari en vrijdag 21 februari ‘s avonds om 20.00 uur een toneeluitvoering voor het voetlicht. De zaal is om 19.30 uur open. Er is ook nog een voorstelling op zaterdagmiddag op 22 februari. Dan gaat de zaal om 13.30 uur open en aanvang is dan om 14.00 uur.

Het wordt een blijspel in drie bedrijven. Opgevoerd wordt een klucht van Dick Eggengoor. De titel van het stuk is: De Gouden Theepot. De klucht wordt grotendeels in het dialect gespeeld. De voorstellingen worden gespeeld in gebouw Samuel aan de Brinkenweg 111 in de buurtschap Hooilanden. Kosten zijn 5.00 euro per persoon. De kaarten kunnen worden besteld bij B.Dekker, telefoon055-3664890.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.