Home / Klarenbeek / Klarenbeekse Carnavalsoptocht komt op tv

Klarenbeekse Carnavalsoptocht komt op tv

KLARENBEEK – De Carnavalsoptocht van Klarenbeek zal dit jaar live uitgezonden worden door TV Omroep Gelderland, op zaterdag 1 maart. Maandagavond 3 maart zal er aandacht gegeven worden aan het carnaval in Gelderland, waar ook CV De Neutenkrakers en de optocht van Klarenbeek te zien zal zijn.

Tot en met zondag 16 februari is er nog de laatste mogelijkheid om zich op te geven voor de grote carnavals optocht door Klarenbeek. Voor opgave, categorie en info betreft de optocht en programma zie www.cvdeneutenkrakers.nl.

Afgelopen week is de kaartverkoop voor de zaterdagavond carnaval van De Neutenkrakers uitverkocht! Voor de zondag avond zijn nog kaarten te verkrijgen bij De Nieuwe Zweep en Wolters Tweewielers in Klarenbeek voor € 10,00. Deze avond zal Het Carnavalsfeest verzorgt worden door Magnus in zaal 1 en zaal 2 van Het Krakershol De Nieuwe Zweep in Klarenbeek.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.