Home / Ellecom / Automobilisten vechten verkeersruzie uit

Automobilisten vechten verkeersruzie uit

ELLECOM – Dinsdag heeft er op de Ellecomsedijk in Ellecom een verkeersruzie plaatsgevonden tussen twee automobilisten. Er volgde een handgemeen. De politie wil nu graag weten wat er exact is gebeurd en zoekt daarvoor getuigen.

De twee mannen, een 20-jarige man uit Brummen en een 52-jarige man uit Dieren, kregen vermoedelijk na een inhaalmanoeuvre woorden met elkaar. Dit zou op de Ellecomsedijk mogelijk in een handgemeen zijn uitgelopen.
Aangezien beide betrokkenen tegenstrijdige verklaringen afleggen, is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. De politie hoopt zo meer duidelijkheid te krijgen over wat er exact is gebeurd.

Op het moment dat de beide automobilisten op de Ellecomsedijk stil stonden en er mogelijk een handgemeen plaatsvond stond er op de kruising met de Arnhemsestraatweg, een lesauto stil. Mogelijk dat de inzittenden van deze auto getuigen zijn geweest van het verkeersakkefietje. De politie komt dan ook graag met hen in contact en is daarvoor bereikbaar via 0900-8844.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.