Home / Klarenbeek / Paasvuur komt terug in Klarenbeek

Paasvuur komt terug in Klarenbeek

KLARENBEEK – Het jarenlang door Jeugdcentrum De Hulsbosch georganiseerde paasvuur keert terug in Klarenbeek. Door de opheffing van het jeugdcentrum ging ook de organisatie van het paasvuur verloren. De Oranjevereniging Klarenbeek heeft het initiatief genomen deze goedlopende activiteit een vervolg te bieden.

Het paasvuur zal op eerste paasdag (20 april), net als de laatste editie in 2012, plaatsvinden in een weiland aan de Koperdijk (aan de zijde van de Vorstersweg) in Klarenbeek.

Voor het paasvuur is natuurlijk materiaal nodig. De werkgroep vraagt snoeihout voor het paasvuur. Wie dit heeft kan dat op de zaterdagen 5 en 12 april tussen 9.00 en 15.30 uur bij het weiland aan de Koperdijk afleveren. De aanrijroute is vanaf de Vorstersweg. Er mag alléén snoeihout gebracht mag worden, dus geen dikke boomstammen, stobben en ander afval. Bij vorige afleveringen van het paasvuur heeft dit bij het opruimen de nodige extra onkosten opgeleverd.
Wie de Oranjevereniging Klarenbeek wil steunen bij het organiseren van dit evenement door een vrijwillige bijdrage in de fooienpot achter te laten. Info: www.ovk-klarenbeek.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.