Home / Loenen / Oplaadpaal bij De Brink

Oplaadpaal bij De Brink

LOENEN – Omdat Loenen vorig jaar winnaar is geworden in de competitie Energieke dorpen van de Gemeente Apeldoorn, heeft de gemeente Apeldoorn vrijdag bij de Brink een grote oplaadpaal geplaatst. De installatie, in een opvallend groene kleur, kreeg een plek op het plein aan de voorzijde van het gebouw. Personen die op weg zijn met een fiets, scooter of scootmobiel, kunnen hier hun lege batterij weer voorzien van stroom. De stroom wordt opgewekt door een groep zonnecollectoren. De capaciteit van de opgeslagen stroom (zonne-energie) is ongeveer 16 uur en voldoende voor twintig elektrische fietsen en vier scooters. Het opladen is gratis. Er zijn meerdere aansluitingen.
Voor bezoekers van De Brink is deze laadpaal zeker welkom, maar ook voor de vele gasten die in Loenen gaan fietsen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.