Home / Bronkhorst / Nieuwe uitrusting trainers

Nieuwe uitrusting trainers

BRUMMEN – Al vele jaren zijn Henri Wuestenenk, Marco Mensink en André te Velthuis wekelijks actief op sportcomplex De Hazenberg. Henri en Marco trainen de keepers van Sp Brummen en André zorgt ervoor dat de lagere seniorenteams in conditie blijven. Alle drie doen zij dit werk al heel veel jaren op vrijwillige basis. Voor Andries Aalderink en zijn commissie (Karen Aalderink, Harry van Wijk, Masha Graven en Jürgen Koldewijn) reden om dit drietal eens te verrassen met een trainingspakket en op deze wijze de waardering van de club te laten blijken. De gelden voor de spullen zijn bijeengebracht tijdens de in de winterstop gehouden kegelactiviteiten op de banen van Concordia. Op die avonden werden wat acties gehouden die geld hebben opgeleverd. Op donderdagavond 6 februari werd het pakket, bestaande uit een trainingspak, een coachjas en een voetbaltas, door Andries Aalderink aan het drietal aangeboden. De trainers waren erg verrast en zeer verguld met deze geste.

Foto: Van links naar rechts: Marco Mensink, Henri Wuestenenk en André te Velthuis in hun nieuwe tenue.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.