Home / Dieren / Dierens stel met ruim 200 hennepstekken in auto

Dierens stel met ruim 200 hennepstekken in auto

DIEREN – De politie heeft maandagmiddag in Dieren een 22 jarige vrouw en een 34-jarige man uit die plaats aangehouden, omdat ze ruim 200 hennep-plantjes vervoerden in hun auto. De zaak kwam aan het licht tijdens een routinecontrole van de politie.

Omstreeks half vijf kregen surveillerende agenten het stel in het vizier op de Roodborstlaan. De vrouw leek in de auto te slapen en de man verplaatste de auto telkens een aantal keren, waarna hij portieken van woningen bezocht. Bij controle viel een sterke wietlucht op die vanuit de auto opsteeg. De bestuurder erkende dat hij wiet vervoerde: in zijn auto wees hij op een doos waarin ruim 200 hennepstekken stonden. De man bleek ook een flink bedrag aan contant geld bij zich te hebben. Beide inzittenden werden daarop aangehouden en zitten voorlopig vast.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.