Home / Giesbeek / Carnavalisten aan de bal

Carnavalisten aan de bal

GIESBEEK – Het is een mooi evenement, het carnavals zaalvoetbaltoernooi in Sporthal de Panoven in Giesbeek. En zaterdag was het weer zo ver. De Prinsenparen, bestuursleden en raadsleden van de Knor en Knalpot vormden samen met andere ploegen teams, die onderling de strijd aanbonden. Niveau hoefden het spel en de spelers feitelijk niet te hebben, maar er was de verplichting verkleed in het veld te komen. Dat leverde ludieke plaatjes op en ondanks de belemmering van de carnavalskleding, pruiken en hoofddeksels, werd fanatiek gestreden, al deed de uitslag er feitelijk niet toe. Het was een smakelijk en sportief voorproefje op het aanstaande carnaval, dat in Giesbeek weer uitbundig gevierd gaat worden.

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.