Home / Doesburg / Doesburg staat een week centraal in programma van de EO

Doesburg staat een week centraal in programma van de EO

DOESBURG – Van dinsdag 4 tot en met zaterdag 8 maart staat Doesburg centraal in het programma Geloven op 2. Iedere dag is er een uitzending om 17.08 uur waarin Doesburgers of Doesburgse onderwerpen worden besproken. De uitzendingen eindigen met het programma Koken met Kefah op de Markt.
De EO schrijft hierover: de hele week mocht Geloven op 2 mooie verhalen uit de stad vastleggen. Om Doesburg te bedanken voor de gastvrijheid wordt er aan het einde van de week een uitgebreide maaltijd georganiseerd voor de mensen die betrokken waren bij de opnames. Presentator Kefah Allush trekt alles uit de kast om zaterdagmiddag tientallen bewoners van Doesburg een streekgerecht voor te schotelen. De opnames voor het programma Koken met Kefah zijn op zaterdag 1 maart op de Markt. Iedereen is welkom hier als publiek bij aanwezig te zijn. De opnames zijn van 13.00 tot 15.00 uur.

www.eo.nl/gelovenop2
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.