Home / Doesburg / Nieuwe expositie bij de Buurtacademie

Nieuwe expositie bij de Buurtacademie

DOESBURG – Zippora Meijer, geboren in 1961 in Zevenaar, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig kunstenaar. Bijna twee jaar woont Meijer in Doesburg en exposeert nu haar werken bij de buurtacademie. Ze houdt zich niet alleen met schilderen bezig, maar ook met het creëren van unieke tassen, sieraden, kledingstukken, meubelstukken en andere objecten. Ze is altijd opvallend geweest met haar gebruik van kleuren en heeft daarmee veel geëxperimenteerd. De expo is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur te bezichtigen bij de Buurtacademie aan de Linie 4 in Doesburg.

www.buurtacademiedoesburg.nl

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.