Home / Rheden / Burgemeester start Polonaise Marathon in Rheden

Burgemeester start Polonaise Marathon in Rheden

RHEDEN – Zaterdag 15 februari gaat de grote Polonaise Marathon van CV De Heiknüüters van start. Om 11.11 uur zal burgemeester Petra van Wingerden in Feestburcht Ons Huis in Rheden het startsein geven voor deze unieke gebeurtenis. De gehele opbrengst van het evenement komt ten goede aan de Cliniclowns en ook sponsoren omarmen dit goede doel.

Er zijn al circa honderd deelnemers aangemeld en ook dat is boven verwachting. Onder de deelnemers ook een aantal feestneuzen van de zusterverenigingen uit de gemeente Rheden en volgens PR-man Anne Bruger hoopt men nog op de aanmelding van de andere carnavalsverenigingen uit de gemeente. Hij zegt: “Maar bent u er niet als deelnemer, dan kunt u altijd als toeschouwer een kijkje komen nemen en hiermee de deelnemers ondersteunen. Er is voldoende afwisseling, want er spelen deze dag een tweetal orkesten, een discotheek en een aantal Dweilorkesten. En allemaal geheel belangeloos’, en hoe voegt er aan toe: “Natuurlijk kunt u op de dag ook nog een donatie overhandigen.”
Direct na het einde van de marathon, om 23.11 uur, zal de cheque worden overhandigd aan een vertegenwoordiger van de CliniClowns.

Voor meer informatie zie: www.cvdeheiknuuters.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.